суботу, 23 вересня 2017 р.

Нечаївка радо зустрічала гостей!
21-23 вересня цього року Нечаївська загальноосвітня школа імені Ю. І. Яновського радо зустрічала учасників районних військово-патріотичних зборів в рамках проекту «Захисник Кіровоградщини». У зборах взяли участь майбутні захисники нашої держави – учні 11 класів шкіл Компаніївщини, які завітали разом із своїми наставниками. Програма зборів була досить насиченою та цікавою. За три дні перебування на зборах учні взяли участь у подолані смуги перешкод, яку допоміг організувати тренер-керівник спортивно-туристичного гуртка с. Шишкіно, Новоукраїнського районну Віляда Юрій Миколайович, який був запрошений на збори разом зі своїми вихованцями. На урочисте відкриття зборів був також запрошений заступник військового комісара, майор Карпунін Валерій Володимирович. Право підняти прапор урочистого відкриття зборів було надано директору Першотравенської ЗШ І-ІІІ ступенів, учаснику бойових дій – Ващені Петру Анатолійовичу. Крім цього, вражаючим був візит діючих військовослужбовців 3 окремого полку спеціального призначення м. Кропивницький на чолі з лейтенантом Бондарєвим Тимуром Володимировичем. Директор Нечаївської школи Ткаченко А. В. традиційно передав від учнів підписаний прапор для бійців, а також смаколики для частування солдат 3 полку. Група спецпризначення провела для учасників зборів заняття із медицини, ознайомила із сучасним стрілецьким озброєнням.
Приємно, що на захід завітав голова волонтерського фонду «Перемога» - Вороний Олександр Леонтійович, який розповів учням про свою волонтерську діяльність, поділися світлинами від поїздок до зони АТО, а також неймовірними історіями про життя наших захисників.
Одинадцятикласники не тільки були залучені до військової підготовки. Програма зборів містила тренінг із національно-патріотичного виховання «З Україною в серці», який провела заступник директора школи Марченко Т. А., а також лекцію «300-літня історія російсько-українських воєн», яку підготувала учитель історії Ткаченко О. М. Громко Г. Ю., вчитель школи провів заняття «Сучасне легке стрілецьке озброєння», на якому майбутні захисники вивчали види зброї різних країн світу.
У кінці триденних зборів учні здавали залік із фізичної підготовки, стрільби, в результаті якого була сформована районна команда для участі у обласному етапі проекту «Захисник Кіровоградщини». Збори відзначилися високим рівнем підготовки та організації. Учні знайшли нових товаришів, отримали незабутні враження.Фоторепортаж

Немає коментарів:

Дописати коментар